Thursday, January 12, 2012

Nak Tambah Dah Tak Boleh


Jumlah blog yang aku follow ada 320.Bila aku nak add lagi,keluar macam ni pulak?Macamana nak buat yek?Nak stop following tak sampai hati pulak,tapi ada jugalah beberapa blog yan aku stop following sebab dah tak wujud ataupun entri terakhirnya raya puasa tahun lepas.
Nanti kalau ada follower aku yang cakap'follow kita balik ya?',cmana nak buat tuh?Dah tak boleh dah ni haaa!


Post a Comment