Thursday, April 11, 2013

Selamat Hari Jadi Dhia Fatheeya

SELAMAT ULANGTAHUN HARI LAHIR DHIA YANG PERTAMA!

IMAG0850

Hari ni,11 April 2013 adalah ulangtahun pertama hari lahir Dhia Fatheeya,anak perempuan sulung babah.Sepanjang setahun bersama-sama membesarkan Dhia bersama isteri tersayang,terasa cepat masa berlalu.

Alhamdulillah Dhia sangat jarang demam,berselera makan,kurang masalah kembung perut dan aktif umpama budak lelaki.Sekarang babah selalu minta ibu balik kerja cepat sebab babah nak tengok Dhia main dan berjalan-jalan dalam rumah kecik kita.Kat sini babah nak listkan perangai anak babah sepanjang satu tahun ni:

1.Dulu sombong dengan babah,sekarang asyik mengekor babah

2.Suka bermain dengan remote control TV/Astro,handphone,kabel USB,dan sekarang ni suka menyelak majalah Perajurit babah

3.Tak suka mandi air terlalu sejuk

4.Tak suka makanan yang panas

5.Takut dengan kereta kebal remote control M1 Abram babah

6.Suka tutup TV

7.Suka seluk plastik beras dan tabur beras

Ada beberapa lagi tapi babah tak sempat nak tulis banyak-banyak sebab sibuk hari ni.Babah cadang nak beli kereta bateri untuk Dhia naik dalam rumah,tapi bajet babah dah habis ibu Dhia pau masa kita pergi Pulau Pangkor minggu lepas,hehe!

Malam ni kita makan kek ya?Babah belanja.Satu lagi,kalau Dhia pandai main internet nanti,taip je nama Dhia Fatheeya kat Google Images,confirm keluar muka Dhia.

Happy Birthday Dhia!!!

 

DSC01082

Dhia,ibu dan babah sayang Dhia sangat,tahu?

Post a Comment