Wednesday, February 8, 2012

Matluthfi;Terbaik Di YouTube

Tetiba gua rasa budak ni sependapat dengan gua,haha!Thanks to Dik Imah sebab tunjukkan video mamat ni.Banyak lagi video lain yang budak bernama samaran matluthfi90's ni buat.Nama betul dia aku tak tahulah.Total video view di hingga saat ni berjumlah 10,321,627.Banyak kan?Eh,Google bayar bila view banyak macam tu kan?
Yaaa...i'm slowpoke,tapi bila aku suka,tak kisahlah benda ni dah lama sekalipun.

Post a Comment