Friday, January 13, 2012

Jadual EPL 14,15 & 16 Januari 2012

Jadual perlawanan EPL hujung minggu ini.Selepas Arsenal kalah ditangan Fulham minggu sebelumnya,mood nak menulis hal Arsenal pun drop sikit.Gol Zamora disaat akhir betul-betul mengecewakan.Minggu lepas boleh dikatakan minggu rehat untuk EPL dan perlawanan bertumpu kepada saingan Carling Cup dan FA Cup.Minggu ni kembali meneruskan saingan dalam EPL.
Minggu ni tak ada giants yang bakal bertemu,so perlawanan Liverpool vs Stoke mungkin menarik.Arsenal pula akan bertemu Swansea yang berada di kedudukan ke-12 liga.Team ini pun tak sepatutnya dipandang rendah.Penjaga golnya,Michael Vorm mempunyai rekod yang agak baik.Walaupun Thierry Henry memberi amaran kepada peminat Arsenal supaya tidak mengharapkannya menjaringkan gol di setiap perlawanan,sebagai peminat aku tetap nak tengok dia menjaringkan banyak gol.
Perlawanan yang bakal berlangsung hujung minggu ini ialah:

14 Januari 2012
WBA vs Norwich City
10.30pm
-

Tottenham vs. Wolves
10.30pm
-

Chelsea vs. Sunderland
10.30pm
Channel 817/831
-

Blackburn Rovers vs. Fulham
10.30pm
-

Aston Villa vs. Everton
10.30pm
-

Manchester United vs. Bolton
10.55pm
Channel 812/832

Liverpool vs. Stoke
10.55pm
Channel 813

15 Januari 2012
Newcastle vs. QPR
9.25pm
Channel 812/832

Swansea vs. Arsenal
11.00pm
Channel 817/831

16 Januari 2012
Wigan vs. Manchester City
3.55am
812/832


Post a Comment