Monday, December 12, 2011

Terapi Minda Dikala Sunyi


Terapi minda dikala bini kuat tidor...

Almaklumlah,perut makin besar,buat kerja rumah sikit dah penat.Biarlah,aku boleh layan ikan-ikan kecik ni.Seronok tengok diorang(boleh pakai ke perkataan ni),berenang.
Ada lima ekor metallic guppy dan tiga lagi dah lupa namanya.Orang kampung panggil guppy ni sempilai.Semalam terkejut mak aku bila aku cakap harga sempilai ni RM4.90 seekor.Aku pun tertipu sebenarnya,memula nampak harga RM1.90.Aku bantai la beli lima,memula nak beli 10 ekor.Dengan pam udara,batu,pokok hiasan,betta food,nyahklorin solution,lebih RM70 jugak la dihabiskan.
Botol kaca 10 liter ni asalnya botol kaca untuk simpan virgin coconut oil.Bila jatuh ke tangan orang kreatif macam aku,nilah hasilnya,heeeee!

Post a Comment