Saturday, December 3, 2011

Maharaja Lawak Mega;Parodi Super Junior

Dah minggu ke berapa Maharaja Lawak Mega agaknya,semalam dengan tema Muzikal,banyak kumpulan yang masih lagi straight forward dengan maksud muzikal.Terbaik malam semalam pastinya Osbon,kedua SYOK(ok pulak kumpulan ni)dan macam biasa Boboi.
Sepatutnya persembahan Boboi boleh jadi yang terbaik,cuma rasanya ramai penonton tak pernah dengar lagu kumpulan Super Junior tu.Parodi lagu tu dijadikan lagu bersunat memang terbaik sebenarnya.Ni ha videoklip Sorry,Sorry dari Super Junior:



Minggu ni kumpulan 3G dan Bawel terkeluar.3G boleh buat yang lebih baik tapi entahlah,kalau masih diberikan peluang.Malangnya dah terkeluar pulak.Pendapat peribadi aku persembahan Bawal Power minggu ni yang biasa-biasa je.Pelik pulak bila Chef Wan puji persembahan diorang.Hmmmm...Takpelah.

Post a Comment