Thursday, November 3, 2011

Koleksi Gambar Selama Empat Tahun,Asalkan Lawa

Ini adalah gila tapi kreatif!Realitinya kalau nak buat dunia kagum dengan korang,memang kena ada sikit crazy effort.Tak kurang jugak yang gagal,habuannya kutukan-kutukan 'semangat' harus ditelan.
Sorang gadis yang mengupload videonya di YouTube dan menggunakan nickname Madandcrazychild,merakam ratusan gambar sejak empat setengah tahun lepas.Bermula 29 Mei 2006 hingga 12 Mei 2011,gambarnya dijadikan video time-lapse sepanjang 41 saat.DailyMail tersilap sikit menyatakan video tu sepanjang 41 minit.


Berhijab,huhu!


Videonya:



Pening aku,mana satu yang betul ni.Empat tahun setengah ke,tiga tahun setengah ke...Ahhh!Korang tengok la sendiri.Website dia http://clickflashwhirr.blogspot.com .Awek ni agak sweet dengan rambut pendek,cam Natalie Portman pun ada.Ngeee!Eh,macamana dia amik gambar centre je muka dia ek?

Post a Comment