Friday, November 4, 2011

Fossil Decker Silicone Chronograph Sudah Siap!

Lepas menunggu sehingga sekarang;sejak 17 Ogos 2011 pesanan dibuat tak sampai-sampai,jam Fossil Decker Silicone Chronograph  aku dihantar ke sebuah kedai jam low profile di dalam pasaraya Giant Kota Damansara.Apek tu belek-belek sikit,dia letak harga RM120,satu minggu siap.Ok,beres!Bagi deposit RM10,tunggu sajelah dia call bila siap.Masa hantar tu 1 November 2011.

Malam semalam lebih kurang jam 7.15pm(3/10/2011),dia call bagitau dah siap.Aii!Cepat gila dapat spare part.


Macam ni la baru betul.Servis pantas.Harga tak jadi hal.Order cermin dari butik Fossil One Utama dah dekat 3 bulan,bila call takde orang angkat.Memang la murah dia letak harga,tapi berjanggut tunggu.Bebal betul.

Post a Comment