Friday, October 14, 2011

Jadual Perlawanan EPL 15 & 16 Oktober 2011

Perlawanan tumpuan minggu ini pastinya Liverpool vs.Manchester United di Anfield.Pengguna Astro boleh menonton di saluran 812 atau 832 jam 7.40pm,Sabtu,15 Oktober 2011.Tak best layan sorang-sorang,boleh booking seat awal di kedai mamak berhampiran.Minimum order roti telur/tosai dan teh tarik.Order teh tarik duduk empat lima jam,pastu menumpang WiFi pulak,memang kena jeling ngan tauke.
Ramalan agak seimbang,tak pasti siapa menang walaupun ManU pegang rekod bersih tanpa kalah.Untuk peminat kelab yang berada di tangga ke-15 saat ni,pastinya aku nak Liverpool menang.
Ok,perlawanan lain yang tak kurang menarik jugak aku rasa perlawanan antara Newcastle vs Tottenham.Buat masa ni Newcastle pun masih lagi belum tewas dengan 15 mata selepas 7 perlawanan.Manakala Tottenham 12 mata,dua kali tewas tapi kurang satu  perlawanan.Newcastle vs Tottenham,jam 10.00pm,Ahad 16 Oktober 2011 di saluran 817 atau 831.

Lain-lain team yang bermain malam esok:


Sabtu,15 Oktober 2011
Queens Park Rangers vs Blackburn
Time : 9.30pm
Channel : 817/831

Norwich City vs Swansea
Time : 9.55pm
Channel :-

Manchester City vs.Aston Villa
Time : 9.55pm
Channel : 812/832

Wigan vs Bolton
Time : 9.55pm
Channel : 813

Stoke vs Fulham
Time : 9.55pm
Channel : -

Ahad,16 Oktober 2011
Chelsea vs Everton
Time : 12.15pm
Channel : 817/831

WBA vs Wolves
Time : 6.55pm
Channel : 813

Arsenal vs Sunderland
Time : 8.25pm
Channel : 812/832


Post a Comment