Monday, September 12, 2011

JalanRaya Ni Bapak Kau Punya


Pagi Sabtu lepas,tengah mood aku baik masa hantar wife aku pergi kerja,sekor mangkuk mana tah drive Saga BLM FL pekak  macam orang jakun.
Pagi tu aku lalu jalan lama dari Damansara ke Sg.Buloh.Standard la mood pagi-pagi Sabtu,buat apa nak rushing.Tiba-tiba aku perasan ada sebijik kereta Saga ni cucuk rapat kereta aku.Aku ni memang tak selesa orang follow aku rapat-rapat.
Apehal plak mangkuk sial ni menggelabah je drive pagi-pagi?Tau la kereta baru,WVK 1440.Haramjadah mana tah drive kereta ni.Ingat,jalanraya bukan bapak kau punya.
Belum hilang panas pasal driver Saga bangang tu,sekor lagi driver bangang aku jumpa kat area Batu Caves.Tengah sedap aku ikut flow lorong laju,dia bagi high beam Nissan XTrail dia suruh aku ketepi untuk dia lalu.What de fuck!Laju sangat ke kereta kau?
Celaka mangkuk sekor ni!Macam ni driver kat Malaysia yang kita harap dapat kurangkan angka kematian tahun depan?Mimpi la!

Post a Comment