Friday, August 5, 2011

Celcom Caller Ringtone 22990;Tak Boleh STOP?

Member aku hangin je sejak sebulan dua ni.Dah la Celcom Broadband dia makin slow,ditambah pulak dengan caller ringtone yang deduct kredit seminggu RM1.50.
Actually memang dia mengaku accept tawaran untuk caller ringtone tu.Tapi yang tak adilnya,tak dinyatakan sekali cara nak hentikan langganan.Apekah sangap bebenor Celcom sampai macam tu sekali nak kaut untung?Pengalaman aku malas nak ceritalah,rasanya ada tiga entri edisi hangin blog aku ni yang berkaitan dengan Celcom.
So,berbalik kepada cerita caller ringtones tadi,aku terjumpa satu blog yang tunjukkan satu penyelesaian bagi masalah 'unstoppable credit deduction' yang bertopengkan caller ringtones tadi.Ianya ada jalan penyelesaian.
Jalan penyelesaiannya ada dilaman blog ni,IstimewanyaBidadari .
Aku tak pernah lagi terkena benda-benda macam ni.Lagipun aku sikit pun tak berminat dengan caller ringtones,bukan aku yang dapat dengar.Lagu tah ape-ape tah.
Aha,satu lagi.Aku perasan masih ada lagi khidmat pembekalan nada dering dalam suratkhabar.Laku lagi ke ek?Aku tak pernah pulak beli nada dering dari suratkhabar/majalah ni.Download lagu pastu edit guna Nero 5 Wave Editor.Senang dan percuma....

Post a Comment