Thursday, June 23, 2011

Bila Orang Kaya Give-Up


Marine:"tadi saya nampak Taliban dalam kete tu bos!"
Yess!!
Mata korang belum rabun lagi.Itulah sebijik Porsche 911 yang menjadi sasaran 10,000 peluru handgun,machine gun dan jugak M2 Browning machine gun.Dah takde kerja sangat ke sampai Porsche plak dijadikan sasaran menembak?
Sebenarnya Porsche 911 silver ni disumbangkan kepada kelab menembak oleh seorang kaya-raya yang give-up dengan masalah enjin kereta ni.Asyik rosak je.Kos pembaikan dianggarkan US$ 16,130.Tuan punya kereta dah malas nak repair,so dia sedekahkan ke Massachusetts Commonwealth Second Amendment.
Porsche 911 yang berharga $96,800 menjadi sasaran 140 ahli kelab menembak tersebut.
Seseorang yang turut menembak dan juga mengambil gambar-gambar ni berkata,"kitorang semua hepi sangat,...kecuali Porsche".




More pictures here

Post a Comment