Saturday, March 26, 2011

Must Watch;MGS Fanmade Movie!

Hanya peminat Solis Snake je yang faham...

Mungkin aku tak la setanding gamers tegar yang ada platform PS3 yang dah main MGS4,tapi aku cukup menjiwai karekter Solid Snake sejak zaman VR Mission.Perkembangan wataknya dari zaman muda sampailah beliau menjadi cepat tua disebabkan Foxdie.
Tiap kali aku tengok video ni dalam handphone aku,seriously aku terharu.Macam nak menangis pun ada,haha!Kesian tengok Solid Snake dari muda sampai tua tak habis-habis kena berperang.Bila tengok video ni,dalam hati sebut,"Snake...wake up and fight!"
Layanzzz!!