Friday, December 24, 2010

Skor A Package for Sale!

Kepada ibu bapa atau sesiapa yang berminat,aku nak jual pakej Skor A yang bernilai RM298 setiap satu.
Apa yang ada dalam setiap kad ialah activation code bernilai RM50 dan top up code bernilai RM248.Bila diaktifkan,kad akan valid selama 3 bulan untuk anak-anak anda mengulangkaji pelajaran dan membuat latihan secara online.
Untuk permulaan seorang anak,RM298(akses selama 3 bulan)
Setiap tambahan anak:RM50 seorang(sekali sahaja)
Top Up:RM248 untuk 3 bulan

Skor A adalah kit pembelajaran lengkap dari darjah 1 hingga tingkatan 5.24 jam sehari,7 hari seminggu.Ulangkaji pelajaran dimana sahaja tanpa perlu buku.Sila layari laman web Skor A untuk pengaktifan dan maklumat lanjut.

Tawaran menarik aku kat sini ialah:
Setiap kad yang berharga RM298(retail price),aku nak jual cuma RM220.Kalau beli banyak,aku letak harga RM200 je.Murah tu!



 *
  • Ada 1 anak = RM298 / 3 bulan / 1 orang = RM99.33 sebulan; utk semua subjek, 24x7
  • Ada 2 anak = RM596 / 6 bulan / 2 orang = RM49.66 sebulan; utk semua subjek, 24x7
  • Ada 3 anak = RM596 + 50 / 6 bulan / 3 orang = RM35.88 sebulan; utk semua subjek, 24x7
  • Ada 4 anak = RM596 + 100 / 6 bulan / 4 orang = RM29.00 sebulan; utk semua subjek, 24x7
  • Ada 5 anak = RM596 + 150 / 6 bulan / 5 orang = RM24.86 sebulan; utk semua subjek, 24x7
  • Sehari hanya RM3.30 (seorang anak) - RM0.82 (5 orang anak); utk semua subjek, 24x7
 *Sumber bisnesjaya  


Sesiapa yang berminat,sila hubungi aku di talian 014-3258607 atau email ke faizalrsd@gmail.com .Nak COD atau pos pun boleh.
Stok ada banyak,beli banyak jimat pun banyak,hehe!Beli PSP untuk anak boleh,takkan untuk pelajaran pun berkira ye tak?