Sunday, December 19, 2010

Contest Blog Terkemas by Hana?


Aku dah ditag??
Ape tu?maklumlah 1st time ada blogger yang sudi mentag blog aku ni.Thanks to Miss Ann sebab sudi mentag blog hamba ni,huhu!
Kontezz yang dianjurkan oleh Hana ni memerlukan peserta memfollow blog beliau(tak follow pun xpe dia cakap).Dan jugak tag 3 orang blogger.Hmmm..simple je.Tapi cmana aku nak rembat banner dan linkkan ke blog beliau??
Owhhhh...buta ITnya aku....
Apepun selambe jela tag sesape yang aku rasa blognya kemas,haha!

bluesriders

warnailahhidupku

muhdkhairulfarhan

Post a Comment