Friday, November 5, 2010

Macam-macam Hal

Arini aku malas nak menaip pasal kecewa tak bleh join trip mancing ke Pulau Jemor.Silap aku gak,tak pandai manage duit.Tu la korang(member-member aku),aku dah cakap.Jangan buat trip tengah-tengah bulan!Kan dah tak cukup bajet.Dapat surat saman speedtrap lak tu.Phewww!!
Bila tengok gambar-gambar perangai manusia kat bawah ni baru la lega skit.Tenangkan skit pikiran malam-malam ni.

Tak payah penat kayuh.Tapi bila bas tu emergency brake,semua jadi tart gulung kat bawah bas.




 Berdaya saing la brader ni.Bang!Dah endorse JPJ ke blom?
























Proton ngan Perodua kena tiru camni.



 Huh!Penat skit takpo,janji sodap duduk makan kuaci sambil tengok TV LCD den.Orang kampung kat blakang ni nak numpang duduk la tu.




Aku rasa la,pemegang tisu jamban lagi murah dari mangga basikal ni.





Post a Comment