Thursday, October 21, 2010

Gemuruh Depan Kamera

Korang rasa korang gemuruh tak bila berdepan kamera?Nak plak bila tau shooting tu untuk live broadcasting.aku belum pernah ada pengalaman shooting 'live',tapi pernah la jugak jadi 'pelakon' masa TV3 buat shooting untuk segmen khas rancangan Nona dulu,haha!
Kira berani gak la aku,tu pun sebab pakai face mask,orang tak boleh cam muka.Letih siot,diorang ni shoot banyak-banyak kali,nak pilih yang mana ok.Berlakon filem sure berganda-ganda penat.
Korang layan la video kat bawah ni,kesian budak ni aku tengok.Gemuruh macam nampak hantu.

Post a Comment