Tuesday, August 24, 2010

Sembelih Anak Sendiri

Macam-macam hal la skarang ni.Kes buang anak pun tak setel lagi,tambah plak satu kes sembelih anak.

Lokasi:Kota Bharu,Kelantan
Mangsa:Mohd Adam Muzaffar Muhaimi
Umur:3 tahun
Pemangsa:Bapa(suspek)
Umur:33 tahun

Suspek merupakan pesakit mental yang dah lama tak makan ubat.(Huuhh!?)

Orang zaman skarang dah tak sayang anak agaknya ya?Bulan-bulan puasa ni kalau ye pun lapar,jangan la sembelih anak.Ayam kampung kan ada.Maknya sibuk tolong jiran lapah ayam kat umah jiran,bapaknya sembelih anak kat umah,sadisssssss!!
Realitinya ramai rakyat Malaysia yang ada penyakit mental tapi tak dapat rawatan yang sebaiknya.Ada jugak teori konspirasi yang mengaitkan masalah ni berkait dengan ekonomi negara,pemerintah negara,bla,bla,bla....
Ada la satu blog buat teori macam tu,tapi bila aku mintak satu fakta/contoh negara mana yang perfect,senyap terussss...Sbelum tu siap dia cakap lu pikir la sdiri.Tapi sembang hal agama kemain rancak.Lu ape??Takde adab tol.
Sedih la bila jumpa orang melayu (meleis kata Obe) mengaku Islam  macam ni...Takziah kepada keluarga mangsa..

Post a Comment