Tuesday, August 3, 2010

Apa Sudah Jadi?

Sambil aku drive balik Damansara,rasa heran lak aku.Slalu kalau aku gerak dari Shah Alam kul 6pm,sure NKVE dah jem kat exit Subang.Yang lagi pelik slalunya NKVE menghala ke Shah Alam sure lagi teruk jemnya.Tgk lane sbelah kanan:

Mana pegi diorang sume???

Pastu dengar Traffic Report kat Fly.FM,ada lori tbalik kat NKVE.Laaaaa..Pasai tu ka..




Jalan dah kena block rupanya.Pekerja highway tengah clearkan jalan.Nasib baik aku hala ke Damansara.




Amboii!! Tu dia..tak dapat bgerak langsung.Sape yang sakit perot ke,nak tberanak ke,naya la,Hehe!Sama macam Ahad baru ni.Aku balik dari Johor pas antar adik aku kau Matrikulasi Tangkak.Sampai area exit Senawang,jem teruk.Cisss!!Penat la camnih.Dah la aku drive dari Pahang.Dah dekat area Kajang baru la smooth skit.Takde pape eksiden pun,jalan tutup satu lane pun takde,roadblock pun takde,jem ngalahkan time raya.Raya kang cmana la orang balik Selatan.X paham aku pasai apa bleh jem...

Post a Comment

Post a Comment