Monday, July 19, 2010

Predator 2010(Action Sleepy Movie)

Bebaru ni aku pegi E@Curve atau dulu nama dia Cineleisure nak nonton pape muvee yang ada.Tapi tengah-tengah taun ni cam takde cite best la.Malas nak tengok cite Melayu.Ah!Bedal la cite ape pun.Aku pun amik la muvee Predator.
Dalam filem ni just human and makhluk huduh berambut dreadlock ni je yang ada.Agak-agak ptengahan muvee rasa makin bosan lak cite ni.Jalan cite ntahapehape.banyak action pun still buat aku nguap banyak kali.

Nyesal tak tengok cite Inception.(Leonardo DiCaprio,betul ke aku eja nih??)
Post a Comment

Post a Comment