Tuesday, April 20, 2010

CPU Overload!!

Bukan CPU PC/Laptop aku yang overload,otak aku ni yang overload.

Bulan terakhir kuliah ni semak betul kepala otak aku.Report banyak tak siap,projek final minggu depan dah nak present.Pun kena siapkan report jugak.

Last-last minute ni banyak plak assignment nak kena hantar.X hantar kang jumpa lagi semester depan.Taknak aku!Dah malas nak pegi kuliah hujung minggu.Nak rehatkan otak,bersama kawan-kawan dan keluarga.

Yang aku perasan setahun dua keblakangan ni rambut banyak gugur...
Post a Comment

Post a Comment